Japan: The Cookbook
Kód: TT0505Související produkty

Kniha Gohan: Everyday Japanese Cooking od Emiko Davies nabízí rychlé a pozoruhodně jednoduché japonské každodenní pokrmy,...

Stojan na knihy z olejovaného bukového dřeva, s otočnými kolíčky a možností složení. Německá značka Redecker, s tradicí...

Třívrstvá pánev s hliníkovým jádrem vloženým mezi vrstvy nerezové oceli, vyrobená v britském Birminghamu....

Třívrstvá pánev s hliníkovým jádrem vloženým mezi vrstvy nerezové oceli, vyrobená v britském Birminghamu....

Kreativní vegetariánská jídla pro rychlé každodenní i pomalé víkendové vaření. 100...

Kniha The Japanese Teahouse od architekta Wolfganga Fehrera je podrobným průvodcem světem japonských čajových domků, které představují...

Vegan JapanEasy od Tima Andersona je kuchařka, která nabízí více než 80 rostlinných receptů inspirovaných japonskou kuchyní.
Detailní popis produktu
Japan: The Cookbook od Nancy Singleton Hachisu je komplexní a vizuálně působivá kuchařka, která nabízí více než 400 receptů tradiční japonské domácí kuchyně. Kniha je rozdělena do 15 kapitol podle typu pokrmu – od předkrmů, zavařenin a polévek až po nudle, rýži, sladkosti a pokrmy připravované v jednom hrnci.
Nancy Singleton Hachisu, původem z Kalifornie, žije od roku 1988 v Japonsku, kde se provdala za farmáře a usadila se na venkově. Její hluboké porozumění japonské kultuře a kuchyni se odráží v této knize, která vznikala tři roky. Během této doby sbírala recepty od místních kuchařek a kuchařů, včetně zenové mnišky Harumi Kawaguchi a domácí kuchařky Teiko Watanabe.
Kniha je nejen sbírkou receptů, ale také průvodcem japonskou kulinářskou historií a filozofií. Obsahuje také glosář surovin, nástrojů a kuchyňských termínů, což usnadňuje orientaci i začátečníkům.
Detail
Autorka: Nancy Singleton Hachisu
Vazba: pevná
Počet stran: 464
Rozměry: 18,5 x 27,5 x 4 cm
Rok vydání: 2018
Jazyk: Anglický
Nancy Singleton Hachisu
Nancy Singleton Hachisu je rodilá Kaliforňanka, která od roku 1988 žije se svým manželem, japonským farmářem, v prefektuře Saitama. Je autorkou čtyř knih, včetně knihy Japonsko: The Cookbook, a psala pro časopisy The Art of Eating, Lucky Peach, Saveur, Food & Wine, Travel & Leisure, National Geographic Food a BBC Travel. Hachisu se také podílela na epizodě „Salt“ seriálu společnosti Netflix Salt Fat Acid Heat.

Od autorky světového bestselleru Japan: The Cookbook, Nancy Singleton Hachisu. Kniha obsahuje více než 250 chutných a zdravých japonských...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.