Univerzální jídelní nůž s ručně kovanou čepelí z nerezové oceli.
Malé kuchyňské nože od Pallarés Solsona z nerezové oceli a rukojetí z olivového dřeva.
Lehký a skvěle vyvážený kuchyňský nůž z nerezové oceli kovaný ručně v Španělsku.
Syntetický vodní brusný kámen vyrobený v japonské Ósace. Ideální pro většinu broušených čepelí, jako jsou kuchyňské nože, hoblíky, sekery, dláta, zahradnické nůžky a další.
Japonský kuchyňský nůž ze série Hocho Kobo, navržen designérkou Fumie Shibata. Tradiční model Yanagiba s dlouhou, jednostranně...
Japonský kuchyňský nůž ze série Hocho Kobo, navržen designérkou Fumie Shibata. Tradiční model Deba v menším provedení,...
Japonský kuchyňský nůž ze série Hocho Kobo, navržen designérkou Fumie Shibata. Tradiční model Deba se silnou, širokou čepelí a...
Univerzální kuchyňský nůž od Pallarés Solsona s nerezovou čepelí a dřevěnou rukojetí je skvěle vyvážený a...
Nastavení