Ikoyi: A Journey through Bold Heat with Recipes
Kód: TT0295Související produkty
Francouzská pracovní bunda, kterou Le Laboureur vyrábí již více než 60 let. Je vyrobena z plátna ze směsi bavlny a lnu, které je...
Detailní popis produktu
"I continued to burn through kitchens, gradually becoming accustomed to the speed and brutality of kitchen life. As well as my fascination with the techniques and creativity of the chefs, I also developed an obsession with the physicality of the work: prepping vegetables and executing orders offered a temporary release for some of my repressed energy. However, this did not satisfy my deeper urges to create my own vision."
Restaurace Ikoyi, která byla v roce 2022 vyhlášena jednou z 50 nejlepších restaurací světa, je jednou z nejoriginálnějších a chuťově nejvstřícnějších restaurací své doby. Její menu, které vede dvojice přátel z dětství Iré Hassan-Odukale a šéfkuchař Jeremy Chan, inovativní kulinářská mysl stojící za jedinečným degustačním menu, je inspirováno kořením subsaharské západní Afriky a produkty z místních farem a od řemeslných výrobců.
Kniha obsahuje vyprávění, která ilustrují inspiraci a vznik Ikoyi, ovlivněné Chanovými zkušenostmi s životem, vařením a cestováním v Hongkongu, Kanadě, subsaharské Africe a Evropě. Každý recept v této fascinující knize obsahuje příběh o tom, jak pokrm vznikl, a také vlivy sezónnosti a produktů od místních výrobců.
Autor: Jeremy Chan
Vazba: pevná
Počet stran: 256
Rozměry: 21,4 x 29 cm
Rok vydání: 2023
Jazyk: Anglický
7 vecí pre príjemnejšie jarné upratovanie
Aj vám sa niekedy zdá, že dni plynú akosi prirýchlo? Všetci máme stále..Toyo Steel Wagon TWR
Toyo Steel Wagon představuje minimalistickou estetiku hluboce zakořeněnou v japonské kultuře..Kenzan, ikebana a wabi sabi v reálnom živote
Nevie sa úplne, kto prišiel s technikou kenzan-ikebany ako prvý..Tato kuchařka je ideální pro všechny, kdo nostalgicky vzpomínají na asijské dezerty, i pro hobby a zapálené domácí pekaře, kteří mají zájem o využití živých ingrediencí, jako je...
Kreativní vegetariánská jídla pro rychlé každodenní i pomalé víkendové vaření. 100 vegetariánských receptů plných chuti a barev pro snadné vaření v hektických dnech + radost v...
Druhá kniha od studia Pokojovky vás naučí, jak se o své rostliny starat během celého roku. Přestože je kniha rozdělena podle čtyř ročních období, naučíte se nahlížet na péči o...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.