Kuchyňské nůžky Toribe Seisakusho KS203

Kód: TT0009
2 670 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Ikebana Sezónní sleva

Detailní popis produktu

Kuchyňské nerezové ocelové nůžky od japonské značky Toribe Seisakusho. Ta přichází kombinovat tradičně vynikající řemeslné zpracování s ultramoderním designem. Ve východoasijské kuchyni se extra ostré nůžky používají pro přípravu jídel jako je stříhání bylin, zeleniny, příprava rybího masa a tradičních místních pokrmů. V západním světě tenhle produktový trend proniká jednak do přípravy salátů, polévek, a samozřejmě právě v japonské a dokonce italské kuchyni. Nůžky lze snadno povolením matice rozložit na dva kusy. Původní účel je snadné rozšířit o další spektrum užití v domácnosti. Čepele jsou extrémně ostré a fungují jako dva malé nožíky.

Značka: Toribe Seisakusho
Země výroby: Japonsko

Délka ostří: 75 mm 
Delká nůžek: 203 mm
Váha: 150 g

Užití: Určeno pro přípravu jídel mimo mrzlého masa, kostí, nebo jiných tvrdých materiálů (kov, plast a umělé hmoty)
Údržba: 
Nezerová ocel, sterilizováno. Bezúdržbový materiál. Můžete je mýt v myčce. Bez obav používejte ve vařící vodě.

 

Kuchyňské nůžky Toribe Seisakusho KS203

Odesíláme do 24 hodin

Odesíláme nejpozději následující pracovní den od objednání. Doručení do 2-4 pracovní dnů přes Zásilkovnu.
Kuchyňské nůžky Toribe Seisakusho KS203

Showroom v Praze

Objednaný nástroj si můžete vyzvednout ten samý den v našem vršovickém showroomu.
Kuchyňské nůžky Toribe Seisakusho KS203

Expresně po Praze

Váš nástroj doručíme do 2 hodin od objednání.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

TORIBE SEISAKUSHO je mladou a uznávanou značkou kuchyňských nůžek. Po setkání s jejími produkty je evidentní její focus na ultramoderní designové provedení, přesto si uchovává rys tradičního Japonska.

Japonská firma byla založena v 60. letech minulého století a to v tradičním regionu výroby drobných ocelových produktů. Své produkty na domácí půdě ve městě Sanjo nejen navrhuje, ale i sama kompletně vyrábí. Navíc disponují vlastní slévárnou, která jim zaručuje kontrolu nad základním materiálem a jeho složením. Vyhotovení pak probíhá za pomoci strojů a pod dohledem a s finální úpravou japonských řemeslníků. Každý produkt projde jejich rukama a prochází dokončovacím procesem. Čepele jsou ostřeny, hrany zabroušeny, všechny úhly a spoje zarovnány.

Sériová i zakázková výroba se orientuje na domácí i zahraniční trh. Jejich produkty jsou oblíbené v Austrálii, Kanadě nebo Spojených státech. Užití jejich kuchyňských nástrojů je široké, přímo v Japonsku jsou zvyklí kuchyňské nůžky používat při přípravě bylin, koření, zeleniny a třeba i masa. Specifický způsob se dostává i do západních zemí, třeba při přípravě salátů a rybích specialit.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz