Značky: Blíže přírodě v každodenním životě s LALPHA

Kouzlo značky LALPHA tkví ve snaze propojit člověka s přírodou, ať už v interiéru nebo venku. Vyrobené z titanu nebo nerezové oceli, všechny jejich produkty kloubí precizní japonské řemeslo s funkčním designem. Všechny příbory, hrnky nebo také grilovací náčiní jsou navrženy tak, aby obohatily vaše zážitky o špetku požitkářství.

1_tokyo_tools_lalpha

Více než 70 let zkušeností

Kde jinde než v Japonsku hledat značku, která stojí na pevných základech tradičního kovozpracování a precizního řemesla. Japonské město Tsubame-Sanjo, odkud LALPHA pochází, je známé pro své manufaktury, zejména v oblasti výroby nožů a nádobí. Brand vznikl ze společnosti, která se původně zabývala výrobou různých montážních dílů a produktů pro prevenci škod způsobených sněhem. Díky dávce zručnosti a smyslu pro inovaci ale vznikla před více než 70 lety manufaktura, která lidem vnáší hravý minimalistický design do každodenního života. Její název LALPHA je kombinací slov "LIFE“ + "ALPHA“, což dokonale symbolizuje ztělesněnou přidanou hodnotu a hravost.

2_tokyo_tools_lalpha_blog

Když outdoor potká moderní design

LALPHA se specializuje na výrobu kovových nástrojů pro moderní kemping a integraci přírody do běžného života. Z celé komunikace jde cítit myšlenka, že "venek" nemusíte potkat jen v outdooru, ale můžete si jej vnést i do svého domova. Každý produkt je navržen s důrazem na tradiční techniky zpracování kovů a inovace, které zajišťují nejen funkčnost, ale i estetickou hodnotu. Ať už se bavíme o titanových příborech nebo nerezovém dripperu na kávu, z každého produktu jde cítit chuť zažít věci trochu jinak – kvalitně a zároveň zábavně.

TT_BLOG-LALPHA-1

Tokyo Tools 2024 © 

.
.
.
.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz