Značky: Nezaměnitelné zahradní konvičky Haws

Ve svěžím světě moderního zahradničení kraluje britská značka Haws se svými konvičkami, které jsou potěšením nejen pro rostlinky, ale také pro vaše oko. Jako nejstarší výrobce konví na světě spojuje Haws tradici a inovaci, což z jejich produktů činí oblíbené pomocníky zahradníků již více než 130 let. 

TT_BLOG_HAWS_small_1

Stejný design napříč stoletími

Příběh Haws je jeden z hlavních důvodů, proč si nás jejich produkty tak získaly. Začal v roce 1886, kdy John Haws v Londýně vytvořil konvici, která změnila zahradničení jednou provždy. Jeho geniální design, na který drží Haws patent, zefektivnil zavlažování a zabránil zbytečnému rozstřiku kolem. Milovníkům rostlin se dostala do rukou perfektně vyvážená konev, se kterou se dokonale zalévá, ať už je plná či poloprázdná. Po Johnově smrti pokračoval v rodinném odkazu jeho synovec Arthur, udržující značku na vrcholu. Navzdory bouřím druhé světové války byla značka Haws oživena, uchovávajíc tradici excelence a řemeslné zručnosti. Dodnes se brand drží ruční výroby tradiční metodou s práškovou barvou podle původního návrhu. 

TT_BLOG_HAWS_small_2


Dokonalé produkty pro skutečný prožitek

V Tokyo Tools milujeme, když koníček vyroste v osobitou formu relaxace a třeba i meditace. Představte si zahradničení jako poetické spojení člověka s přírodou. Aby tato symfonie rozkvetla v plné kráse, jsou dokonalé nástroje nepostradatelné. Haws se zaměřuje na ergonomický design, který promění každé zalévání v příjemný rituál. Jejich precizní konvičky zajišťují rovnoměrné zalévání, které podporuje zdravější a bujnější rostliny. Kvalitní vybavení nejen šetří čas a úsilí, ale umožňuje nadšencům zahradničení i milovníkům pokojovek plně se ponořit do radosti z novodobého pěstování.

Produkty, ve kterých se najdete

Sortiment značky Haws je stejně rozmanitý jako vaše rozkvetlá zahrada. Nabízejí širokou škálu pečlivě vyrobených konví pro vnitřní i venkovní použití. Ať už se staráte o jemné pokojové rostliny nebo rozsáhlé zahradní záhony, tady nešlápnete vedle. Dnes se jejich nabídka postupně rozšiřuje. Zahrnuje i specializované příslušenství, jako jsou postřikové tyče a rozprašovače, což zajišťuje, že každý vášnivý zahradník najde ten správný nástroj pro své potřeby.

TT_BLOG_HAWS_small_3

Tokyo Tools 2024 © 

.
.
.
.
.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz